26
Feb
09

Määrkligt….. kovändning av Eskilstuna Kuriren

”Eskilstuna är en bra stad. Utvecklingen de senare åren har varit väldigt positiv och invånarantalet har ökat. Staden har på många sätt blivit trevligare att leva i.” Citatet kommer ur dagens Eskilstuna Kuriren en text signerad PeO Wärring.

Märkligt att vi aldrig får läsa sånt när det inte brinner…… är politiska redaktören informerad om tidningens kursändring ? Det kanske inte är en kursändring, Eskistuna kanske har varit en bra stad hela tiden ? Det kanske bara är av politiska skäl det aldrig får sägas i normala lägen…. så egentligen är det en bra stad med dåligt styre ? Eller har jag missförstått det med ? Eskilstuna kanske är en bra stad eftersom den styrts klokt i många år av de som av Eskilstuna Kuriren bland annat kallas ”osynlig”, ”oprofessionella” brukar också användas och så givetvis det hemskaste av allt  ”maktfullkomliga” och ”odemokratiska”.

Det sägs ibland att kriser tar fram det bästa i människan, i tidningens fall kanske ärligheten kom fram… en kort liten stund.

PS. Till alla er som tycker att man inte skall bråka i sådana här tider, hyckleri är hyckleri även när det smeker medhårs. DS.

PPS. Efter en snabbtitt i kommentarsfunktionen under ovanstående artikel så är bara att konstatera att allt är som vanligt, skrämda människor fortsätter skrämma varandra och skapar en ond spiral av misstänksamhet. DDS.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 320 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
februari 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: