14
Feb
09

Helgens frid.

Veckan inleddes med bloggträda beroende på en av mina favoritsysslor i jobbet, mässan.  Det är tröttsamt att ha dagar på upp till 14 timmar utan ordentliga pauser men gensvaret från kunder och kollegor gör det definitivt värt det.

Att inte blogga under mässdagarna var inte speciellt svårt eftersom huvudet blir tomt och ett vacum efter den ständigt pågående strömmen av intryck, dessutom är fötternas välbefinnande intressantare än bloggens när kvällen och soffan intas.

Lördagkvällen är nu här och tvätten laddad i tvättstugan, friden lägger sig och njutningens stund kan inledas. Jag har äntligen gjort min förbannade plikt som eskilstunabo och laddat upp med KENT i skivstället. Eskilstuna är fullt av saker som gör ”främlingar” glada åt oss och Kent är definitvt en sådan sak. Vi har tyvärr en förmåga att inte uppskatta det som finns oss nära och tro att bara för att vi ser det som ”vardag” så ser resten av landet också det så. Förutom Kent har vi Lindarw, Towa och Ryding som bjuder på den speciella känsla som bara Eskilstunabor kan erbjuda, en känsla av språklig trygghet där hembygden alltid finns kvar.

Kvällen njuts tillsammans med min hustru, två öl av njutarkaraktär och till det hymnen till min familj… ”(inte)Utan dina andetag” med Kent. Levande ljus gör det inte sämre….

love_situation


1 Svar to “Helgens frid.”


  1. 1 Ann-Sofie Wågström
    februari 14, 2009 kl. 6:41 e m

    Kanonkväll Älskling med tunna revbensspjäll på gång i ugnen dessutom.

    Frun


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 316 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
februari 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: