08
Feb
09

PC Jersild kan ersätta det mesta i DN.

PC Jersild visar idag att han förutom att slå ledarredaktionen, nyhetsreportrarna och sannolikt även sporten på fingrarna dessutom har en betydligt mer mogen syn på motorfrågorna än vad tidningens motorjournalister kan uppbåda. Motorbilagan och sajten nerlusas fortfarande av skräp som detta. Förståligt är det, ty om människan börjar köpa bil rationellt så har dagens motorjournalister inget att göra då de lever på att göra flashiga reportage om ett svart hål vi kastar pengar i.

Se här det som motorjournalister aldrig nämner, den ”säkra” bilen är inte det minsta säker utom om du kör på en mindre bil. Intressant att se ”den gula bilens” tak bli som aluminiumfolie. Att den stor tunga bilen slår ihjäl sig själv lättare än en liten lätt passar inte in den mytologi som motorjournalister, volvo och saab så länge velat att vi svenskar skall leva med. Tillsammans har de här lobbyisterna blockerat varje försök att sluta gynna stora bilar i Sverige.

DN Kultur, Karin Bojs och PC Jersild skulle räcka för att göra DN, de andra är alltför ofta barlast. Jag hoppas de omnämnda får större delen av min prenumerationsbetalning.Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 317 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
februari 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: