31
Dec
08

Sverigedemokraternas vänner.

Populärkulturen, eller skall vi säga försäljningskulturen, har ofta och villigt bistått med material till mytbildning. Det är ju inte okänt för någon bildad mäniska att Sverigedemokrater och diverse så kallade ”nationella rörelser” bygger mycket av sin ideologi på rena historieförfalskningar och inbillade fakta om hur det geografiska område som nu heter Sverige en gång sett ut, befolkats och skötts. Sällan har det bistånd till denna fördumning visats upp så klart och tydligt som i dagens citatsamling i DN Kultur. Där kostymören förklara varför man så gärna bistår de historiens dödgrävare med material.

”Vi hade en dräktforskare som hade tittat på den här tiden och sa: ‘Jag hoppas verkligen att jag får se lite smidiga, fasta, fina vader’. Och då kände man bara, oj, det får verkligen inte bli män i klänning och kalasbyxor, det går bara inte. Det kanske hade varit jätterätt för tiden om de hade sprungit runt i sina smidiga vader, men ha Arn i kalasbyxor, det går inte.”

Ovanstånde sägs av Kostymören Kicki Ihlander att klädkoden i mastodontprojektet ”Arn”.

Det är inte bara Hollywood och Bollywood som lider av någon sorts omvänd politisk korrekthet…… Tacka och ta emot ni inskränkta, ni kan nog få en egen ”Viljans Triumf” en dag om det här får fortsätta.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 267 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
december 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: