20
Dec
08

För er som läser Eskilstuna Kuriren.

Lennart Hallergård är en bra karl som ständigt drabbas av ”tekniska problem” när han skickar något till Alex Voronov. Jag tror dock att det är Voronov som drabbas av samvetsproblem när Lennart rättar till saker. I dagens ledare talar Eskilstuna Kuriren om Anders Borg som en hedersman som kan dra slutsatser av sitt agerande och erkänna att allt inte blir som han tänkt sig.

Lennart Hallergård har under en längre tid försökt få Alex Voronov att skriva om saker utifrån fakta, fakta som går på tvärs med den bild som Voronov målar upp i sina spalter. Idag publiceras delar av ett brev från Lennart Hallergård tillsammans med ett antal irrelevanta skäl för att inte publicera helheten. Tekniksa problem har även denna gång drabbat Lennart, likaså har Voronov allt som ofta ”inte sett” de kommentarer som Lennart skriver i webbforumet. Eftersom Lennart Hallergård allt som oftast inte blir ”sedd” drabbas av ”tekniska problem” så misstänker jag att problemet är att Lennart skulle visa att kung Voronov är naken. I motsats till ledarens beröm för reflektion och eftertanke är tydligen inte Alex Voronov förmögen att ta in ett inlägg som visar att han i en fråga haft fel, dubbelt fel och betett sig allmänt dumt. Vi får väl hoppas att Voronov inte skrev dagens ledare om Borg själv, det tyder i så fall på en synnerligen svårartad oförmåga till självdistans och det är en mycket olycklig egenskap hos en skribent som skall studera och förstå sin omgivning.

Slutligen stort Tack till Lennart som gång efter gång ökar min tilltro till mänsklighetens förmåga att göra och tänka inte bara klokt men också rätt. Moralisk kompass är en avundsvärd egenskap att ha.


4 Svar to “För er som läser Eskilstuna Kuriren.”


 1. december 20, 2008 kl. 10:29 e m

  Hej Peo.

  Lennart Hallegård har flera gånger försökt att få Alex Voronov att lyssna till fakta, vi kan åter igen beklaga att Voronov är som apan som inte har öron och ögon, bara en stor mun, tyvärr! Jag hoppas att alla dessa människor som Voronov har sårat och skadat genom åren någongån får upprättelse på ett eller annat sätt. Han är ingen journalist, det vet vi ju. Frågan som dyker upp i mitt huvud är: ”vad är det grabben vill? ”Varför vill han skada vissa politiker?

  MVH Margit

 2. 2 Lennart
  december 21, 2008 kl. 12:19 f m

  PeO

  Tack för din analys av ett problem, som egentligen är av allvarligare art, än vad som framgår av den envig, som ägt rum inför halvöppna ridåer. Vi, som har ett rättspatos i våra gener, får inte alltid tillfälle att uttrycka ”hela vår syn”. Det klipps och arrangeras efter vad som för tillfället passar ledarredaktionen. Testeteron-hannar finns överallt. Jag säger därmed inte, att AV är en sådan, men han närmar sig snart gränsen för att få denna beteckning.

 3. december 21, 2008 kl. 10:01 e m

  Det är synd att det inte i en stad som Eskilstuna kan förekomma en saklig och intressant debatt istället för dessa osmakliga påståenden tagna ur luften. Alex saknar från mitt perspektiv inte bara indianer han har absolut inte ens kanot.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 584 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
december 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: