10
Dec
08

Nu har någon dött….

Det dog en människa på serviceboende, det är trist att folk dör, vilket givetvis får journalistkåren att sniffa skandal som de hyenor de är. En kvinna dog och efter sex veckor upptäcktes det att posten inte togs om hand, givetvis måste nån straffas enligt medias logik….  Nu är det så att jag undrar om journalister anser att fok skall gå in i deras hem och kolla om de är döda så fort de inte springer omkring på stan ? Ett serviceboende innebär att du bor i ett eget hem och har rätt till ett privatliv, precis som du och jag i våra hem. Dör jag i hemmet hoppas jag att familjen, släkten eller mina vänner saknar mig men jag förväntar mig inte att ansvarigt kommunalråd skall avgå om jag ligger död i några veckor utan att någon märker det.


1 Svar to “Nu har någon dött….”


 1. 1 Bertil
  december 10, 2008 kl. 7:34 e m

  Att Borg nu ångrar a-kassehöjningen som lett till att en halv miljon är utan a-kasseskydd, är väl inget som Borg behövber ta ansvar för.
  Men följderna av att man lurat främst unga att inte gå med i a-kassa eller att det är för dyrt gå med i a-kassa blir garanterat att många dör. det kan ske av oro så de blir dödsjuka. det kan bli självmord. Eller det kan bli av ren stress där de av den anledningen kör ihjäl sig eller så.
  Låter kanske korkat skriva men så är det. Många dör dessutom för tidigt genom den ständiga oron som ekonomins stress innbär.

  Men inte blir Borg eller ansvariga uthängd i media eller av folket för det grova misstaget. Nä tvärtom deras ansvart finns inte trots mycket god lön.
  Men då det gäller offentliga sekorn och få hacka på sjuksköterskor, vårdbiträden o.s.v trots att de har relativt låg lön det går bra.
  Många anar inte vilket enormt ansvar dessa har, ett misstag kan få enormt allvarliga följder om folk dör.
  Men det gäller inte Reinfeldt Borg och det de håller på med.
  Där gäller bara en axelryckning.
  Tänk så lätt de kan experimentera sig fram.
  det experiment de hållit på med gick åt helsefyr.


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 439 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
december 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: