26
Nov
08

På kurs med en principfast man.

 

De här dagarna i Tyskland har jag spenderat med studier och en av instruktörerna är en mycket sympatisk italiensk man. Jag har tidigare erkänt här på bloggen hur jag haft en negativ grundsyn vad gäller den italienska mannen men min vän här har verkligen justerat den bilden tillsammans med en annan god kollega boende utanför Milano.

 

Instruktören ifråga gjorde mig positivt överraskad genom att våga prata samhälle och politik med mig, jag är ju på sätt och vis kund, första gången vi träffades. Det visade sig att instruktören lämnat Italien för gott om inget radiklat inträffar, som han sa…. ”Först valde de Berlusconi och nu dessutom en Fascist till borgmästare i Rom, jag kommer aldrig att bo i det landet igen” Det är bara att gratulera Bryssel, för där bor han nu men om flamländarna får som de vill flyttar nog alla bildade människor därifrån också, inte ens EUs närvaro kan väga upp en en intolerant rörelse som Vlams block, sorgligt att så många av europeerna tror att de kan få det bättre genom att se till att försämra för andra.

 

Tyvärr för vi nu i Sverige en skolpolitik som fostrar intoleranta människor även här, Major Björklund vill ha snörräta led och intolerans mot avvikande och ”flumämnen” där man tänker självständigt skall vi definitivt inte ha. Fp kommer med mallar och schabloner göra sitt bästa för att skapa homo intolerantis, sorgligt att bildningstraditionen jagats på flykten och ersatts av 30-talets intoleranta svenska studentideal där man hellre ville låta judar brinna än låta dem komma till Sverige och konkurrera med svenska studenter, hellre en svensk än en kompetent jude…

 

Maud, Jan, Fredrik och Göran kommer att ha mycket att förklara för framtiden om deras samhällsideal slår igenom.Online

share

Bookmark and Share

Mest lästa inlägg

Old stuff

Blog Stats

  • 165 317 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
november 2008
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: