26
Okt
08

Folkpartisternas forskningsprop snöpta av en skolkare.

Karin Bojs ges i dubbla doser till oss som har DN i papersupplaga, ni andra får nöja er med själva sågningen. För oss som läst pappersupplagan fick vi en del av Bojs livshistoria serverad, skolkade sig genom högstadiet… livsmedelsteknisk…. inlasad på DN på grund av en miss på tidningen.

Låt se nu, vad är det Björkund brukar hävda vår nya Guru på utbildningsområdet ? Jo, man skall straffas direkt om man slarvar i skolan, man skall inte få nån andra chans ty gjort är gjort…. och inlasningen hur rimmar det med traditionell borglig syn på företagens rätt att undanta folk som de inte vill ha? Sorry borgligheten en del av våra bästa var minsann inte A-barn i skolan och det skall vi vara tacksamma för, de har livserfarenhet.

Förövrigt så förstår jag att miljönedskitarna hatar Bojs, hon inte bara talar klarspråk hon lever gott också. Fler sådana vill vi ha.

Sågningen ? Jo Karin Bojs säger som det är, tävling är en usel metod för att välja ut vem som skall ha mest forskningsstöd.”Forskare måste konkurrera med sin vetenskapliga kvalitet, inte genom att välja det för dagen hippaste området. Annars får det, som sagt, förödande konsekvenser.” Forskning är till skillnad mot folkpartiets ideologiska riktning något långsiktigt.


1 Svar to “Folkpartisternas forskningsprop snöpta av en skolkare.”


 1. 1 Ann-Sofie Wågström
  oktober 26, 2008 kl. 10:41 e m

  Jag kan fatta att det finns personer som retar sig på Karin Bojs. Folk som lever som de lär brukar reta de som önskar att de var lika bra.

  Och tänk att en skolkare kunde gå så långt.

  Fruntimmret


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 523 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
oktober 2008
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: