28
Sep
08

Prostitution.

Lena Alun skriver om prostitution och själv har jag två länkar på min sida till en blogg som skrevs av en prostituerad, tyvärr har hennes blogg försvunnit och det är synd för den var en intressant och tankeväckande beskrivning av en prostituerads erfarenheter under många år.

Prostitutionen brukat lite slarvigt kallas världens äldsta yrke men det är ju bara världens äldsta organiserade övergrepp och utnyttjande av människors sociala underlägsenhet. Det har förvisso skrivits en massa skönlitteratur om baronessor, prinessor och grevinnor som ger sig åt män mot betalning bara för sitt höga nöjes skull men fantasier är ju en lönande del av sexhandeln. I de sorgliga länder där bordeller anses som en del av infrastrukturen är det ju också populärt att beställa kvinnor som spelar de mest bisarra roller.

Prostitution i dagens Sverige är sannerligen inte något som bara kan skyllas på de prostituerade och torskarna, även om det är de som står för ruljangsen och måste ta ansvar för sina handlingar. Tragiskt nog verkar sex vara något som har reducerats från en trevlig handling till något som säljer lösnummer och är skryt kompisar emellan. Jag tycker att sex är ett synnerligen trist samtalsämne, jag mailväxlade med en prostituerad för 5-6 år sedan och efter att läst hennes affärsredovisning från en helg blir samtalsämnet rätt ointressant; ”Jag har lite ont i kroppen idag, analsex med 13 stycken på två kvällar känns i kroppen”. Dels blir människors skryt om sexuella upplevelser rätt mesiga i jämförelse och dels gör det att sex som det behandlas i spalterna där frekvens och ibland otrohet ses som viktigt för ett nyttigt sexliv känns fruktansvärt osmakligt. Att överhuvudtaget komma på tanken att köpa sex eller propagera för det som man känns som att ge upp evolutionen, att sänka sig ner till hundens och tvångsmässigt ha sex bara för att man kan. Har man kommit till det stadiet att man vill ha sex, inte med vem som helst kanske men med någon som inte är frånstötande, bara för att ha sex så kan det kanske vara lämpligt att fundera på om man inte skall prova att föra samtal med någon och sen onanera. Jag garanterar att det ger större tillfredsställelse och möjlighet till god självkänsla än att bekräfta sig genom att penetrera eller penetreras, och intellektuellt…. ja där sexet går in går vettet ut, en kåt karl är en sorglig varelse som kan ljuga och fantisera ihop vad som helst för att motivera sin otrohet, våldtäkt eller sexköp.

Prostitution, otrohet eller våldtäkt är olika sidor av samma verklighetsfrämmande syn på sex. Sex är till för att en, två eller flera skall ha det skönt eller befruta….. sex som medför att andra bedras, lider eller utnyttjas är något annat som inte hör hemma i vårt samhälle och vi får hoppas på evolutionen, på lite sikt borde utövarna av detta bli allt färre.Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 584 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
september 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: