19
Sep
08

Kär refräng……

…. på Voronovskt vis, vi vet att V tycker att avgången av L är årtiondets grej……. Inga ord om Finstorps uttalanden i samma tidning, eller alla de andra oförstående borgliga politiker som fått avgå ? Det är dax att hitta på en ny sångtext nu, det går inte att köra Landerholm take two eftersom hon redan avgått. Å andra sidan skall det väl nosas upp någon annan skandal under Strängnäspryon….

Konstigt förresten, när andra får avgå och hävdar att de inte förstår ett dyft brukar ledarredaktionen rycka ut till försvar…… beror det på vem som puttar mot kanten eller ?


8 Svar to “Kär refräng……”


 1. september 19, 2008 kl. 7:51 e m

  Hej Peo.

  Som vanligt gör du en klockren observation och analys; det beror på vem som puttar mot kanten! Samma citat som Voronov har valt förekommer på flera politiska bloggar, tecken på dålig fantasi eller samarbete mellan ledarredaktionen och politiker?

  Konstigt att de åter pryar i Strängnäs innan de åker till Flen. När Voronov var här i november förra året berättade han att han också skulle till Flen snart. Nu får Flen vänta.

  MVH Margit

 2. september 19, 2008 kl. 8:26 e m

  Hej igen Peo.

  Jag har också skrivit om detta nu, jag har dålig fantasi:-). Nej, jag tyckte det var intressant att så många hade skrivit om precis samma sak och samma citat. Varför skall de slå på någon som redan ligger?

  MVH Margit

 3. september 22, 2008 kl. 3:26 e m

  Peo, jag känner inte dig, så jag vet inte hur mycket du känner till om Strängnäspolitiken och vad som faktiskt skedde under tiden Ann L var kommunalråd.
  Uppenbarligen visste inte journalisterna på Dagens samhälle något om denna skandal, som de faktiskt missat att rapportera om tidigare.
  Läs gärna på min blogg om detta:
  http://mariefredsnyheter.blogspot.com/

  Det finns ingen anledning att skämma ut Strängnäs kommun ytterligare, men den som faktiskt passar på att göra det, omotiverat och oemotsagt, är ju Ann L.
  Hur synd det än är om människan så måste man reagera. Sen är hon ju faktiskt inte en privatperson, utan fortfarande politiker, sitter i fullmäktige och har ett inte oväsentligt inflytande i det största oppositionspartiet.

 4. 4 PeO_W
  september 22, 2008 kl. 5:10 e m

  Klart jag har koll, jag vet att hon gjorde tokiga saker och det är inte det som detta inlägg handlar om.

  Det här inlägget handlar om att det finns vissa politiker som Voronov gillar, se Kristersson, andra han ogillar, se Landerholm, och det han skriver och inte skriver om dessa personer har, hävdar jag, saknat proportioner om man jämför gärningarna.

  Eller för att uttrycka sig på Voronovskt vis, vissa krattar han för omval för, andra gräver han diken åt.

  Det som gör det så roligt att påpeka hans antipatier i fallet Landerholm är ju att Kristersson och hon kommer från samma sfär, Herr Laderholm och Herr Kristersson har jag sett som fyrtornet och släpvagnen sen skoltiden. Sen är det ju lite märkligt att han valde just Landerholm att citera och inte Finstorp som var ungefär lika snett ute i sitt uttalande men Finstorp har behandlats varsamt av ledarredaktionen från början till slut.

  Beträffande Landerholms bravader och min åsikt om dem, det är bara att läsa tidningen i fråga….. de faller som rön för vinden.

 5. september 22, 2008 kl. 8:53 e m

  Hej Peo.

  Du har helt rätt. Dessutom är Landerholms familj och Kristerssons familj jättegoda vänner med varandra och har varit det sedan Ulf och Henrik var små. Voronov känner vare sig Ulf eller Ann, han har bara valt hjälte och offer helt i luften. Alex Voronov gillar att fäktas, han gillar nog också att förminska andra, trist…

  MVH Margit

 6. 6 Ann-Sofie Wågström
  september 22, 2008 kl. 9:10 e m

  Hej Margit och alla andra!
  Ja han gillar särskilt att ge sig på och förminska kvinnor. det har vi ju sett många exempel på.

  Ann-Sofie

  PS. Idag hade Energi & Miljö AB besök från Kina och de, det var bara män, tyckte att det var konstigt att ett så stort och viktigt bolag hade en kvinna som ordförande DS.

 7. september 22, 2008 kl. 10:42 e m

  Hej.

  Det är synd om korta män…de måste ofta trampa på andra för att komma upp. Alla korta karlar gör inte det, men Alex gör det.

  //margit

 8. 8 Dag Bremberg
  september 24, 2008 kl. 3:02 e m

  Hoppa gärna på män, i betydelsen patriarkatet, inte enskilda personer!
  Men varför hoppa på kortväxta?

  Om man ska försöka förklara att en ledarkskribent skriver vasst (annat vore väl iofs tjänstefel), så bör man nog inte söka förklaringen i utseendet.

  För övrigt träffade jag av en slump vederbörandes sambo häromdagen, en mkt trevlig person som nog inte skulle gilla att läsa på internet att hennes sambo anklagas för att vilja trampa på kvinnor.
  Tänk på att det finns människor med människros känslor där ute!


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 436 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
september 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: