18
Sep
08

Uppenbarelse…

Någon har just upptäckt att partier beter sig annorlunda i opposition och i regeringsställning, synd att han inte märkte det när oppositionen var de som nu regerar….

I fall skribenten i fråga behöver ännu mer upplysning så kan det nämnas att det är det här beteendet som gör att västeuropa har fungerande demokratier av en annan karaktär än den operett som pågår just nu i Ukraina.


1 Svar to “Uppenbarelse…”


 1. september 18, 2008 kl. 10:35 e m

  Hej Peo.

  Apropå ledarbloggen, såg att Susanna Birgersson hade skrivit en bloggartikeln om att det var bedrövligare i Norge än i Sverige, därför att: ”kung Harald läser upp – om än inte författar – regeringsförklaringen, det så kallade trontalet”. Detta mot bakgrund att ledarredaktionen har svårt för att den svenska kungen är närvarande vid riksdagens öppnande av ett nytt arbetsår. Då måste Birgersson och company hitta något som är värre!

  Det är ännu värre i (om man skippar monarkiskräcken) Ryssland, Ukraina, Kina, för att inte tala om Kongo; om man behöver jämföra sig med andra länder för att må bättre.

  Och jag som hade hoppats på att göteborskan skulle sprida glädje och positivism runt sig, de brukar vara goa och glada i Göteborg.

  På ledarbloggen har de skrivit flera än 600 artiklar, jag tror endast tre av dem handlar om Norge och de är alla negativa om jag inte minns helt fel. Förra året ringde Alex Voronov mig och berättade att han skulle skriva en artikelserie om Norge på ledarsidan, jag kommer inte ihåg ordagrant vad han sa, men andemeningen var att tidningen skriver för lite om ett nära och viktigt grannland. Det blev inget av det…

  Man skall nog inte kräva att en tidning skall sprida kunskaper , det är nog snabba och politiskt korrekta nyheter som gäller. Helst sorg och elände för att göra ett ”deprimerat” folk ännu mera nedtryckta. Och då passar det inte in med glada, hurtiga och äckelpräktiga norrmän/norskor med äppelkind! Jag håller med vad du har skrivit tidigare Peo; att vi i Sverige har mycket att vara glada och stolta över, precis som de har i Norge, det vackra landet som ligger västerut, som ledarredaktionen på Kurren knappt vet vart ligger:-). Fast de vet vi har en kung där hemme.

  MVH Margit


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 641 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
september 2008
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: