23
Jul
08

Voronov dirigerar.

Alex Voronov gillar att använda sin position på Eskilstuna Kurirens ledarredaktion till att styra och ställa med politiken inom spridningsområdet, främst Strängnäs och Eskilstuna kommun. Här kommer ett avsnitt ur dagens signerat.

”Däremot förtjänar de kritik – och om detta fortsätter en hård dom från väljarna – för sin orkeslöshet, brist på politiska initiativ och oförmåga att utgöra en motvikt till de socialdemokratiska skattehöjarna.”

Återigen ger sig Voronov på att diktera för andra hur de skall agera. Nu har Strängnäs väljare fått sin lektion, oppositionen i Eskilstuna har fått sina läxor att göra och tidigare var det den då rådande majoritetsallians som styrde Strängnäs.

Alex Voronov gillar att styra och ställa, det är uppenbart. Frågan är om inte en Politisk Redaktör kan vara mer subtil ? Han kunde ju till exempel skrivit ”vi får se vad väljarna säger om detta” eller eventuellt utelämna väljarna helt och hållit och låtit dem tänka själva? Tidigare på andra bloggar har Voronov påpekat att han som kommande från en annan kulturkrets använder andra uttryckssätt än vi är vana vid… Kanske har även en del av den Sovjetiska kommandodemokratin satt spår i tänkesättet, i så fall råder jag redaktören att följa med på en Socialdemokratisk dörrknackning där vi främst påpekar vikten ATT rösta…


3 Svar to “Voronov dirigerar.”


 1. juli 23, 2008 kl. 9:37 e m

  Hej Peo.

  Om du tror det hjälper att ta med herr Voronov ut på dörrknackning, så gör det! Då kanske han kommer att dirigera lite mera ödmjukt i framtiden. Jag har förresten skrivit om detsamma på min blogg i dag.

  MVH Margit

 2. 2 PeO_W
  juli 23, 2008 kl. 10:13 e m

  Ja han är välkommen, vi har ju även demokratifester ute i bostadsområdena i Eskilstuna. Jag kan tycka att för en Politisk Redaktör vore det intressant att studera politiskt fotarbete, det brukar bli så bra att MUF skriver insändare och är sura över att de inte får vara med…. vilket de i och för sig får vara om de vill… eller arrangera egna tillställningar.

 3. juli 23, 2008 kl. 11:05 e m

  Jag vet inte. Voronov var ju här i Strängnäs en vecka i november och gjorde väl vad vi kan kalla fotarbete i vår kommun och se vad det har gett oss, en ström av kritik och elände.

  MVH Margit


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 645 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juli 2008
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: