03
Jul
08

Må bra !

Idag har jag hafte en sån där underbar dag igen, jag är tacksam mot livet helt enkelt…. När jag satt på min dagliga hemresa med tåget från Stockholm spelade jag ett spel på min Mac och lyssnade på riktigt bra musik. Strax efter Strängnäs slutade jag spela och lyssnade bara på musiken och lutade mig tillbaka och tänkte efter på hur bra mitt liv har utvecklats. Jag har kommit till en ny arbetsplats och fått träffa nya människor, ett bra gäng på kontoret i Stockholm och som grädde på moset dessutom ett 30-tal europeiska och japanska kollegor när jag jobbade på mässan i Düsseldorf. Jag har pendlat i 8 månader nu och tågen går punktligt och jag har en skön timme på morgonen med morgontidningen och en skön timme på kvällen med vad jag har lust med på tåget, luxury! Jag har firat ett år som gift, 10 juni var det, och har en älskad och älskande hustru som bonus till den två personers familj som min dotter och jag utgjorde. Dottern går på gymnasiet, en tuff linje, och har tagit tag i situationen på bestämt sätt med ett egenkomponerat program där hon satsar på de hon gillar och är bra på och viker inte från att läxa upp lärare som inte fattat att de är till för eleverna och inte tvärtom. Semestern närmar sig och vi har redan fått ihop det perfekta lagompaketet, beachhandboll i Åhus med dottern, Paul Potts i SUndbyholm och jobba på Pride, helt suveränt.

Slutligen, sätter mig i soffan här hemma på kvällen och ser ett av alla dessa underbara TV program som finns om man letar rätt på dem, programledarna som behandlar ett ämne och förstår att människorna bakom är det viktiga. Anne Lundberg och German Zamudio stod för kvällen ståpäls, igår var det Mike Rowe och häromdagen upptäckte jag den här underbara filmsnutten med Kevin McCloud som gör ett återbesök hos en underbar människa som byggde sitt eget hus i skogen som han drömde om att få låta gå i arv till sina barn, han hade inga…. Nu hittade jag ”revisited” filmen och den underbara mannen har både kvinna och barn i sitt fantastiska hem, jag får ståpäls av att skriva om det och känner mig delaktig i hans glädje tack vara Kevins underbara skildring av människan bakom huset.

Livet har varit fantastiskt mot mig och jag är glad att även andra har fått känna den glädjen uppenbarligen. Slutligen, den här bloggen…. människor läser den och påverkas av den, ingen kan ha det bättre än jag.


1 Svar to “Må bra !”


  1. 1 Ann-Sofie Wågström
    juli 3, 2008 kl. 8:33 e m

    Jo jag!


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 645 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
juli 2008
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: