20
Maj
08

Strängnäs Tidning…

…dvs Eskilstuna Kuriren med annat sidhuvud….. har gjort en ”undersökning”, det vill säga de har läst protokoll och klämt ur sig rubriken ”Hög frånvaro bland flera ledamöter i fullmäktige” och fullmäktige är i det här fallet Strängnäs kommunfullmäktige. Intressant nog står i den lilla text som lämnas till webbläsarna också denna uppgift, ”Annars visar undersökningen att det är en minoritet av politikerna som har stor frånvaro, totalt 11 personer.” vilket får mig att fundera över rubriken…. ”flera ledamöter” borde väl ändå innebära en betydande andel, typ hälften? Dessutom, vad är stor frånvaro, vilka skäl är godtagbara som frånvaro, har verkligen tidningen djupintervjuvat alla elva ?

Vi kan på samma webbsida notera att hela ledarredaktionen, en person, är i Kiev och tränar på gym och talar med flaggviftande betalda aktivister och diskuterar layoutverktyg. Icke desto mindre har redaktören ifråga tagt sig tid att påpeka att ”Även mina synpunkter på politikerarvoden i Strängnäs refereras och tolkas lite hur som helst i debatten. Vissa läser in åsikter som jag aldrig har uttryckt. Andra har plockat ut vissa av mina argument ur sitt sammanhang.”

Vad fint att alla kan göra fel och misstag, hoppas att redaktören i fråga vidarebefodrar den kunskapen till sina Ukrainska lärjungar på sitt SIDA uppdrag.

För övrigt undrar jag varför inte Kuriren gynnar de fria kommersiella krafterna och reser med Arlanda Express i stället för att resa med SJs löjligt överprisade Stockholm till Arlanda förbindelse…. visst ja, Arlanda Express har ju monopol sen Odells tid och styr SJs priser till Arlanda och får pengarna ändå, glömde det…..

Se vad roligt man kan ha ensam hemma en kväll i soffan när hustrun är ute på kommunpolitiskt uppdrag…..Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

  • 165 316 hits

Mest klickade

  • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 19 andra följare

media creeper

MediaCreeper
maj 2008
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: