22
Apr
08

Dagens världsförsämrare…

…hittas på SVD. Några citat…

”Ingen kvinna är oersättlig”

”Victor njuter av att ha många kvinnor i sitt liv.”

”– Men jag blev djupt förälskad i höstas.

Fick det dig att sluta ligga med andra?

Nej.”

Spelet ska få kvinnorna på fall

Ibland blir jag väldigt trött på världen…. tråkigt att det är fel människor som drabbas, se DN artikeln.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=531&a=762981


4 Svar to “Dagens världsförsämrare…”


 1. 1 Hans
  april 23, 2008 kl. 3:43 f m

  Jag anser att det ar en världsförbättrare. Manga osäkra killar med lag självkänsla vittnar om en klar förbättring i deras liv, förbättrade sociala relationer och mer framgång i både kärlek och tillfälliga relationer. Ibland kan små korrektioner och yttre framgång leda till förändrad självbild och i långa loppet ett bättre liv. Och låt oss avliva myten att att kvinnor alltid och jämt bara vill ha fast relationer och ”äkta” kärlek. Det handlar om en lek som bada deltar i inte självfixerad bekräftelse. Läs Neil Strauss bok och du kanske ändrar uppfattning.

  Jag har själv gatt från att gå hem ensam från krogen, sällan få ett telefon nummer eller en date. Nu händer det ofta att jag får nummer och går på träffar, kvinnor uppskattar mig mer i allmänhet och jag uppskattar mig själv mer och det har också spillt över på yrkeslivet och andra relationer. Det ar bra for alla.

 2. 2 PeO_W
  april 23, 2008 kl. 7:30 f m

  Ja, det är ju så att många blir lyckligare av konsumtion…. Människor eller objekt eller människor som objekt. Jag vet lika väl som du att även finns kvinnor med stukad människosyn, på sig själv eller andra. Frågan är dock vad vi tycker om någon som anser sig vara förälskad i någon men anser att det är roligare att knulla med andra än att vårda umgänget med en mäniska som man uppenbarligen tycker om.

  Hur tycker du själv att det skulle kännas om någon sa sig vara kär i dig men som tycker att den attraktionen är mindre värld än påsättningar av tillfälliga förbindelser ?

 3. 3 Hans
  april 24, 2008 kl. 10:53 f m

  Jag ar inte den som anser mig ha ratt att moralisera i dess frågor. Jag ser att du baserar din uppfattning enbart pa SVD’s artikel. Jag anser också att det var konstigt att saga sig vara kar men fortsatta vara med andra kvinnor vilket far mig att undra om han verkligen vet vad det innebar. Nu verkar dock artikel serien vara nagat vinklad och fargad av skribenten egen moral och vilja att skapa debatt sa det kanske ar nagat överdrivet. Sa, nej mitt svar ar att jag inte skulle acceptera att min kvinna träffade andra och jag skulle inte vilja gora det själv om jag var förälskad.

  Mitt forsvar ror snarare det faktum att lara sig vara mer attraktiv och bli bättre pa ”spelet” inte behöver vara nagat daligt for vare sig man eller kvinnor. Tror till och med att det kan skapa fler lyckliga människor och att det kan vara bra for att bygga langvariga och starka relationer ocksa, om man nu foredrar det. En intressant vinkel ar att man kan fa storre mojlighet at valja / hitta ratt partner istallet for att ”vara nojd med att nagan valjer /accepterar dom” sa pa sett och vis gor det oss mer jamlika.

 4. 4 PeO_W
  april 24, 2008 kl. 10:31 e m

  Nu tror ju jag då inte på ”spelet” som fenomen och definitivt inte för att skaffa sig en partner. Jag var/är själv en usel ”raggare” men löste det genom att söka andra vägar för kotakt, kontakt via nätet, jobbet och överhuvudtaget andra ställen än på normala köttmarknader. Jag tycker också att om man nu tycker sig ha behov av stöd för att känna sig trygg så är det väl OK, MEN jag tycker att det kan finnas andra lämpligare sätt att ordna den saken som är till nytta även på andra områden i livet. Själv äter jag Prozac, andra kan behöva terapi men att lära sig ”spelet” tror jag inte är så bra…


Comments are currently closed.

Online

share

Bookmark and Share

Old stuff

Blog Stats

 • 165 644 hits

Mest klickade

 • Inget

netroots

Netroots - Socialdemokraterna

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör som 19 andra, prenumerera du med.

media creeper

MediaCreeper
april 2008
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

bloggping

bloggping

statcounter

wordpress stat

Lindström

Maktverktyg

frisim

Pinga Frisim

politometern

creeper

Creeper

%d bloggare gillar detta: